Shofer

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Haugesund, Norvegji
Data e skadimit 31 Dec 2017 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Punë e përgjithshme
ID e punës #1075
Data e publikimit 25 Oct 2017 - 13:34
Click-Hp
Adresa Finlandë
Emaili Click-Hp Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www.click-hp.fi
Rrjetet
Përshkrimi

Ne po kërkojmë për një shofer të kamionëve, eskavatorëve për klientin tonë që operon në Finlandën Jugperëndimore.

Ne kërkojmë që aplikantët të kenë përvojë paraprake në këtë fushë, kategorinë C të patënt shoferit dhe njohuri të sigurisë në komunikacion.

Nëse ju mendoni se jeni kandidati i duhur për këtë vend punë atëherë plotësoni aplikacionin.

Ju lutem na informoni së saktë lidhur me veten tuaj dhe aftësitë tuaja duke dërguar CV-në në e-mail: [email protected]

 

MOB:

 

KONTAKTO:

 

Shqiperi: + 355 697311433- Viber

 

 

Maqedoni: +389 776 46823 - Viber

 

 

Kosovë: +386 49 13 13 33- Viber

 

        +386 49 144 888

 

        +386 49 705 888

 

        +386 49 714 888

 

https://www.facebook.com/punsohu/

 

Kjo ofertë ka 4 aplikues dhe është shikuar 227 herë