Recepsionist

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni //, Zvicër
Data e skadimit 31 Dec 2017 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #1509
Data e publikimit 25 Oct 2017 - 13:34
Chuchi restaurant bierothek
Adresa Rosengasse 10, Zurich 8001
Emaili Chuchi restaurant bierothek Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja http://www.chuchi-shoppyland.ch/
Rrjetet
Përshkrimi

Biznes Recepcionist / Zurich/ Zvicër

 

Kërkojmë recepcionist / e qe është komunikativ dhe i sjellshëm me konsumatoret tanë.

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Njohuri te paketës Microsoft Office
  • Komunikum te mirëfillt
  • Të jetë I sjellshëm
  • Shkollimi – minimalisht diploma e shkolles se mesme
  • Eksperienca e punes konsiderohet si aset

 

 

 

 Rosengasse 10, Zurich 8001,

Switzerland

E-mail: [email protected]

Web: www.punsohu.eu

 

Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 76 herë