Kuzhinier/Kuzhiniere

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Gründau, Gjermani
Data e skadimit 31 Dec 2017 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #1785
Data e publikimit 14 Nov 2017 - 17:30
Chef's Hat GmbH & Co.KG
Adresa Rabe Austraße 3-9 63584 Gründau
Emaili Chef's Hat GmbH & Co.KG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja https://www.hatshopping.com/
Rrjetet
Përshkrimi

Me rreth 19 qendra anembanë botës dhe me rreth 7000 punonjës Höffner Möbelgesellschaft është një ndër kompanitë më të mëdha në Gjermani. Kjo kompani po rritet vazhdimisht dhe kërkon punonjës të kualifikuar për pozitat e shpallura.

Kuzhinier/Kuzhiniere

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Gatuarja e ushqimeve të ngrohta dhe të ftohta
  • Marrja e porosisë
  • Prezantimi adekuat i restorantit
  • Përputhshmëri me standardet e gatimit dhe pastërtisë
  • Shërbimi i menysë dhe përformimi i porosive individuale
Eksperiencat
  • Të keni ndonjë trajnim të përfunduar si kuzhinier/kuzhiniere
  • Të jeni të përpiktë dhe të besueshëm
  • Të jeni i sjellshëm dhe i drejtpërdrejtë me klientët tanë
  • Të shijoni gatimin regjional dhe atë tradicional
  • Të jeni i gatshëm të punoni me orar të rregullt pune

Të dhënat e kompanisë:

Chef's Hat GmbH & Co.KG

Rabe Austraße 3-9

63584 Gründau

 

______

e-mail: [email protected]

Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 88 herë