Kuzhinier

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Berlin, Gjermani
Data e skadimit 31 Dec 2017 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #1085
Data e publikimit 25 Oct 2017 - 13:34
Campus Naturalis Academy for Holistic Health Education
Adresa Boxhagener Straße 84, 10245 Berlin, Gjermani
Emaili Campus Naturalis Academy for Holistic Health Education Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Ju do jeni pjesë e një ekipi simpatik në një kompani të përshtatshme. Për të forcuar ekipin tonë gastronomik kërkojmë për një kuzhinier (m/f) me orar të plotë (40 orë në javë).

Detyrat dhe Përgjegjësitë
 • Përgatitja e ushqimit vegjetarian/kuzhina vegane
 • Përgatitja e mëngjesit dhe pushimeve të takimeve
 • Përputhshmëria me kërkesat për recetat
 • Përputhshmëri me rregullativën HAACP
 • Bashkëpunimi me ekipin në kuzhinë
Eksperiencat
 • Edukimi i kompletuar si kuzhinier
 • Interes dhe përvojë në kuzhinën vegjetariane/vegane
 • Njohuri e rregullativës HAACP
 • Njohuri e rrjedhshme e gjuhës gjermane në të folur dhe të shkruar
 • Njohja e gjuhës angleze është avantazh
 • Kënaqësi në trajtimin e musafirëve
 • Interes në dietat biologjike dhe vegjetariane

 

Të dhënat e kompanisë:

Campus Naturalis Academy for Holistic Health Education

 

Boxhagener Straße 84

10245 Berlin

Gjermani

 

Shqiperi: + 355 697311433- Viber

 

Maqedoni: +389 776 46823 – Viber

 

Kosovë: +386 49 13 13 33- Viber

 

http://www.campusnaturalis.de      

 

Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 66 herë