Recepsionist/Recepsioniste

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Düsseldorf, Gjermani
Data e skadimit 31 Dec 2017 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #1777
Data e publikimit 14 Nov 2017 - 11:15
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Përshëndetja dhe shërbimi ndaj klientëve dhe partnerëve tanë biznesorë
  • Përgjegjësi personale për detyrat tuaja të punës dhe performimin e tyre
  • Monitorimi dhe mirëmbajtja e postës elektronike të organizatës sonë
  • Pjesëmarrja në organizimin e evenimenteve
  • Mirëmbajtja e postës sonë dhe shërbimeve tona
Eksperiencat
  • Paraqitje miqësore, e sjellshme, dhe bindëse
  • I motivuar, i orientuar në shërbime dhe fleksibil
  • Performim i strukturuar i punës dhe i mirë - organizuar
  • Njohuri të softuerit MS OFFICE
  • Njohuri bazike të gjuhës Gjermane

Kompania kontraktuese:

Calzedonia Germany GmbH

Neuer Zollhof 3

40221 Düsseldorf

_____

e-mail: [email protected]

Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 98 herë