Analist për Korporata

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Drenas, Kosovë
Data e skadimit 12 Jan 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Analitik Hartimi Statistikash Llogaritje
Kategoria Banka & financa
ID e punës #2718
Data e publikimit 29 Dec 2017 - 11:37
BKT
Adresa Prishtinë
Emaili [email protected]
Uebfaqja http://bkt-ks.com/aplikoni-per-pune.aspx
Rrjetet
Përshkrimi

BKT kërkon një Analist për Korporata.

Detyrat dhe Përgjegjësitë

 

 • Të bëjë prezantimin e produkteve dhe shërbimeve të Bankës në mënyrë sa më aktive.
 • Të ndjekë zhvillimet e biznesit në rajonin që mbulon dega. Të ndërtojë menjëherë marrëdhënie me çdo biznes të ri.
 • Të ndjekë zhvillimet e sektorit bankar.
 • Të përgatis dosjet e aplikimit për kredi sipas kërkesave të manualit përkatës.
 • Të bashkëpunojë me Departamentin e Korporatave dhe NVM-ve për prezantimin sa më të plotë të rasteve në Komitetin e Kredisë. 
 • Të kontrollojë me hollësi dokumentet e kërkuara prej klientëve.
 • Të sigurojë klientë të rinj të Korporatave dhe NVM-ve.
 • Të  bëjë vlerësimin preliminar për kredinë me drejtuesin e degës.
 • Të  bëjë identifikimin dhe përzgjedhjen e klientëve të korporatës dhe të NMV-ve në rajonin që mbulon, dhe të krijon marrëdhënie të shëndosha afariste.
Eksperiencat
 • Të jete i diplomuar në Ekonomi/Administrim Biznesi /Menaxhment.
 • Të ketë eksperiencë pune në sektorin bankar.
 • Të ketë aftësi menaxheriale.
 • Të ketë njohuri të mira të gjuhës angleze.
 • Të ketë aftësi te mira komunikuese, prezantuese, koordinuese dhe bindëse.
 • Të ketë njohuri të mira në përdorimin e kompjuterit.

Aftësi që të punojë nën presion