Punonjës çeliku

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Neckarsulm, Gjermani
Data e skadimit 31 Dec 2017 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #399
Data e publikimit 25 Oct 2017 - 13:34
BG Industrieservice GmbH
Adresa Im Klauenfuß 25, 74172 Neckarsulm, Deutschland
Emaili BG Industrieservice GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Përpunues i çelikut, për prodhimin e strukturave të çelikut dhe produkteve metalike
Eksperiencat
  • Trajnimi profesional si një bravandreqës çeliku,
  • Specialist në teknologjinë metalike,
  • Përvoj profesionale,
  • Patentë shofer,
  • Fleksibil dhe i besueshëm,
  • Përvoja në saldim paraqet avantazh
Kjo ofertë ka 4 aplikues dhe është shikuar 232 herë