4 Teknik për Mirëmbajtje/Servisim të Bankomatëve

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtinë, Kosovë
Data e skadimit 30 Jan 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Sigurim
ID e punës #2427
Data e publikimit 12 Dec 2017 - 10:15
Besa security
Adresa Emshir rr. Shefqet Shkupi nr.64 - Prishtine
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
 • Nëse ju zotëroni aftësi të shkëlqyera organizative, aftësi për të frymëzuar dhe zhvilluar të tjerët, jeni të orientuar drejt arritjes së rezultateve dhe dëshironi të përmbushni potencialin tuaj, ne ju ofrojmë një mundësi unike, shansin që të jeni pjesë e Besa Security.
 • Kompania e Sigurimit “BESA SECURITY” shpallë:
 • KONKURS
 • me mundësi punësimi të menjëhershëm
 •  Për këto vende të punës:
 •  Teknik për Mirëmbajtje/Servisim të Bankomatëve (ATM) – Prishtinë (4 punëto
Eksperiencat
 • Shkollimi universitar i dëshiruar
 • Të ketë njohuri të mira të teknologjisë dhe pajisjeve elektronike
 • Aftësi të mira në përdorimin e teknologjisë informative
 • Gatishmëri për trajnim dhe zhvillim profesional
 • Vlera të larta etike dhe profesionale
 • Njohja e gjuhës angleze apo gjuhëve të

 

Kërkohen minimum këto dokumente për aplikim:

 • Diploma e shkollës së Mesme / Fakultetit (kopje)
 • Letërnjoftimi (kopje)
 • Licenca për shërbimet themelore të sigurisë (pozitat: Roje dhe Patrullist) (kopje)
 • Licenca për shërbimet e specializuara – Mbikëqyrje Elektronike (pozitat: Operatorë i Q.K) (kopje)
 • Licenca për shërbimet e specializuara – TPG (pozitat: TPG) (kopje)
 • 2 fotografi të vogla
 • Data e fundit për aplikim është 27 Korrik 2017, ora 16:30!
 • Të gjithë aplikuesit të cilët i plotësojnë kushtet, do të ftohen në intervistë, menjëherë pas aplikimit!
 • Adresa për aplikim: Zyra Qëndrore e Besa Security (Emshir rr. Shefqet Shkupi nr.64)
 • Telefoni kontaktues:  038/ 54 55 54 ose përmes E-mail: [email protected]
 • Thirr pa pagesë: 0800 22 000.