Saldues i certifikuar

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Trondheim, Norvegji
Data e skadimit 31 Dec 2017 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Saktesi Veprimet e Pavarura
Kategoria Administrat
ID e punës #760
Data e publikimit 25 Oct 2017 - 13:34
BackUp - Personell
Adresa Ullensaker , Norvegji
Emaili BackUp - Personell Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja https://www.linkedin.com/company/backup-personell-as
Rrjetet
Përshkrimi

Për klientin tonë që është një kompani në industri kërkojmë për punonjës të kualifikuar si saldues.

Ne ofrojmë:

 • Kushte të mira pune
 • Mjedis miqësor pune
 • Sigurim dhe pension
 • Mundësi të mira për zhvillim profesional

Ky vend pune bazohet në qytetin Trondheim të Norvegjisë.

 

Kontakti:

 Kosovë:  +386 49 13 13 33 -  Viber

 

Shqiperi: + 355 697311433- Viber

 

www.punsohu.eu

Eksperiencat

Kualifikimet e kërkuara:

 • I certifikuar si saldues apo përvojë të gjatë pune në këtë fushë
 • Patent shoferi, kategoria B

Atributet personale:

 • I pavarur
 • Furnizues
 • I saktë
 • Gjendje e mirë shëndetësore dhe etikë pune
 • Njohja e gjuhës angleze është avantazh
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 173 herë