Agronom

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Berat, Shqipëri
Data e skadimit 12 Jan 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Bujqesi
ID e punës #2586
Data e publikimit 20 Dec 2017 - 11:45
Al Fresh Production
Adresa Berat
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Kompania Alfresh Production e cila mirret me shitjen e farave dhe fidanevesi perfaqesuese e firmes Hollandeze Enza Zaden ,
kerkon nje agronom.
Paga e kenaqshme.Puna kryhet ne bashkepunim me eksperte te huaj.
Keni mundesi perfitimi njohurish shume vyera per zanatin tuaj.

Detyrat dhe Përgjegjësitë

Njohje te gjuhes angleze (komunikim gjate punes).
Person korrekt dhe i shkathet.
Me banim ne Breat ose ne rrethine te Beratit.
Kane perparesi personat te cilet kane njohje me fermeret e zones.

Eksperiencat

Eksperience si agronom deri ne 3 vite.