Analist Kreditor

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Drenas | Ferizaj | Gjilan | Prishtinë | Prizren | Viti | Vushtrri, Kosovë
Data e skadimit 24 Nov 2017 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Banka & financa
ID e punës #1779
Data e publikimit 14 Nov 2017 - 14:00
Agjencioni për financim në Kosovë (AFK)
Adresa Lidhja e Prizrenit | Nr. 1 30000 Pejë
Emaili [email protected]
Uebfaqja www.afkonline.org
Rrjetet
Përshkrimi

Agjencioni për Financim në Kosovë (AFK) është Institucion i suksesshëm Mikrofinanciar që vepron në tërë Kosovën. Nëse dëshironi të jeni pjesë e një instuticioni me integritet që vendos theks te veçantë në kujdesin ndaj klientit, dhe nëse plotësoni kriteret e pozitës së përshkruar më poshtë, ftoheni që të aplikoni për:

VENDE TË HAPURA PUNE

Pozita: Analist Kreditor
Lokacionet: Prishtine, Prizren, Gjilan, Drenas,Ferizaj, Vushtrri dhe Viti
Kohëzgjatja: Kontratë njëvjeçare me mundësi vazhdimi
Data e fillimit: Menjëherë

Detyrat dhe Përgjegjësitë

• Të gjej klientë potencial;
• Të bëjë analizën e kredisë, të ardhurat/shpenzimet dhe qarkullimet e parashikuara;
• Të përgadis dokumentacionin e kredive dhe të dokument garantimeve;
• Të kontrolloj shfrytëzimin e kredive, duke përfshirë këtu edhe bërjen e vizitave të rregullta të bizneseve të klientëve;
• Të monitoroj kthimin e kredive dhe të bëjë kontrollimin e delikuencës;

Eksperiencat

• Edukimi universitar (preferohet edukimi në ekonomi apo financa);
• Shkathtësi të shkëlqyera komunikuese;
• Njohuri të punës me kompjuter;
• Të posedojë patent shoferi;
• Aftësi që të punojë me njerëz me prejardhje dhe përkatësi nacionale të ndryshme;
• Aftësi që të punojë si pjesë e ekipit;

Të interesuarit duhet të plotësojnë Aplikacionin për Punë. Aplikacionet mund ti merrni në zyrat e AFK-s në adresat në vijim: 
•Prishtine–Rr. Garibaldi Nr. 3 
•Prizren-Rr. Shuaip Spahija Nr. 47, 
•Gjilan-Rr. Mulla Idrizi p.n, 
•Drenas –Rr. Skenderbeu Nr. 5, 
•Ferizaj-Rr. 12 Qershori, 
•Vushtrri- Rr. Dëshmoret e Kombit, 
•Viti-Rr. Adem Jashari, apo ta shkarkoni nga web faqja zyrtare: www.afkonline.org
Së bashku me aplikacion gjithashtu dorëzoni edhe një Letër Motivimi.
AFK-ja mirëpret aplikacionet nga të gjitha komunitetet Kosovare.

Afati i fundit për aplikim është 24 Nëntor 2017. Vetëm kandidatët e suksesshëm do të kontaktohen për testim me shkrim.