Vonovia

Uebfaqja www.vonovia.de
Emaili [email protected]
Adresa Vonovia Kundenservice, Postfach 44784 Bochum
Rrjetet

Vonovia është kompani pioniere e patundshmërive dhe anëtare në DAX 30. Kompania ka në pronësi dhe në menaxhim mbi 400.000 banesa në tërë Gjermaninë.

Kompania ka publikuar 1 punë në total, ku 0 prej tyre janë ende aktive.
Është shikuar 936 herë

#Marketing