Promokos - PR CARD

Uebfaqja www.punsohu.eu
Emaili [email protected]
Adresa Prishtinë, Lagja Kalabria, Hymja I, Kati I, nr.13
Rrjetet

Karta PR është një dëshmi se ju jeni banor i ligjshëm i Kanadasë. Ju përmes kësaj karte mund të udhëtoni jashtë Kanadasë dhe të ktheheni pa kurfarë problemi. SH.P.K Promokos iu ofron procesimin e profilit tuaj në faqen zyrtare të qeverisë kanadeze për të aplikuar për Kartën PR. Zakonisht kjo kartë lëshohet për një afat pesëvjeçar, mirëpo ka edhe raste të tjera që lëshohet për shembull: vetëm për një vit. Posedimi i kësaj karte nuk do të thotë se ju përjetësisht do të keni statusin e qytetarit të Kanadasë. Madje ka raste që për shkak të mosrespektimit të rregullave Karta PR mund të skadojë para afatit.

Ekzistojnë forma të ndryshme të aplikimit për këtë kartë. Mirëpo ne si kompani jemi të licensuar që procesimin t’a bëjmë vetëm në faqen zyrtare të qeverisë Kanadeze duke ofruar kështu transaprencë për klientët tanë. Format e aplikimit për këtë program zakonisht që shkarkohen nga faqja zyrtarë e qeverisë Kanadeze emërtohen si IMM0008.

Paneli i aplikimit për këtë program ofron disa opsione siç janë:

- Aplikimin për PR CARD

- Ri-freskimin pas skadimit të afatit

- Përmirësimin e të dhënave

- Procesimin urgjent

- Kontrollimin e statusit tuaj

- Modifikimin e fotos për kartën PR

- Kontrollimin e kohës së procesimit

- Ndryshimin e adresës

- Shkarkimin e dokumenteve tuaja të udhëtimit në panel

- Kontrollimin e statusit të aplikuesit

 

KUSH MUND TË APLIKOJË

- Personat që kanë shtetësinë Kanadeze

- Personat mbi 18 vjeç

- Personat që së paku kanë përfunduar shkollën e mesme

- Personat që nuk kanë dosjë kriminale

 

Kontakto:

049 144 888

049 714 888

049 705 888

Kompania ka publikuar 0 punë në total, ku 0 prej tyre janë ende aktive.
Është shikuar 1346 herë