Promokos- Migration to Canada

Uebfaqja www.punsohu.eu
Emaili [email protected]
Adresa Prishtinë, Lagja Kalabria, Hymja I, Kati I, nr.13
Rrjetet

Qeveria Liberale e Kanadasë ka në plan për të mirëpritur deri në 305,000 banorë të rinj të përhershëm këtë vit – niveli më i lartë i projektuar i imigracionit në dekada, dhe një rritje për 7 për qind, krahasuar me planin e vitit 2016.

Në anën tjetër, Promokos qe shtatë vite operon në tregun e ofrimit të shërbimeve dhe është e para kompani në Kosovë që ofron shërbime profesionale në plotësimin e formularëve për migrim të rregullt në Kanada.

Si kompani, Promokos janë të vetmit që aplikimin e bëjmë direkt në qeverinë Kanadeze, përmes websajtit zyrtar: www.cic.gc.ca, ku klienti e pranon një “File number”, me të cilin kod klienti mund të qaset direkt në panel dhe ka mundësi me përcjellë statusin e aplikimit deri në një përgjigje definitive.

Shërbimet cilësore të Promokos bazohen në:

• Besueshmëri, • Integritet dhe • Besnikëri ndaj jush.

Promokos iu fton të ngriteni dhe të mos zhyteni në mendime negative.

“Luftoni për veten tuaj! Shfrytëzoni mundësitë dhe resurset tona për ta përmirësuar standardin dhe jetën tuaj. Ne jemi të hapur ndaj jush me shërbime, konsulta, pranojmë vërejtjet; po ashtu edhe kritikat tuaja për neve kanë shumë rëndësi. Në ekzistojmë për t’iu shërbyer juve andaj aplikoni, na shkruani dhe na mundësoni që t’iu shërbejmë sa më mirë! Stafi është mjaft entuziast për t’iu shërbyer me efikasitet përtej pritshmërisë suaj”, thuhet në mesazhin e Promokos.

Shkoni e vizitoni:

Adresa: Prishtinë, Lagja Kalabria, Hymja I, Kati I, nr.13

Vini re:

Promokos, kryen vetëm shërbime: procesimin e kërkesës për status të përhershëm në Kanada, direkt në: www.cic.gc.ca

KONTAKTI: 049 144 888 049 714 888 049 705 888 Shpallje e Sponzorizuar

Kompania ka publikuar 0 punë në total, ku 0 prej tyre janë ende aktive.
Është shikuar 905 herë