Grimme Country Maschinenfabrik GmbH & Co. KG

Uebfaqja www.grimme.com
Emaili [email protected]
Adresa Karin Bothe Hunteburger Straße 32 • 49401 Damme -Gjermani
Rrjetet

Punonjës për kulvimin e patateve

Për forcimin e ekipit tonë inxhinierik kërkojmë një individ të kualifikuar që të mbikqyrë dhe inspektojë makinat e punës për kultivimin e patateve.

Detyrat e punës:

  • Mirëmbajtja dhe modifikimi i makinave të punës për kultivimin e patateve
  • Ndërveprimi me ekipin e punës për kryerjen me sukses të detyrave të punës
  • Inspektimi i tërë procesit të prodhimit
  • Dokumentimi i kultivimeve

Profili juaj:

  • Përvojë paraprake në bujqësi vecanërisht në kultivimin e perimeve si patatja
  • Njohuri e jashtëzakonshme e makinave të punës
  • Përvojë administrative
  • Personalitet sfidues
  • Njohja e gjuhës angleze
  • Posedimi i patent shoferit, kategoria B
Kompania ka publikuar 0 punë në total, ku 0 prej tyre janë ende aktive.
Është shikuar 364 herë