GREEN CARD

Uebfaqja https://www.dvlottery.state.gov
Emaili [email protected]
Adresa America
Rrjetet

Green Card i referohet një procesi imigrimi për t’u bërë banor i ligjshëm i SHBA. Green Card nënkupton se mbajtësit të saj i është ofruar statusi i banorit të përhershëm dhe e drejta për të punuar në SHBA. Hapat për të qenë mbajtës i Green Card varet nga ajo se për cilën kategori të Green Card aplikoni apo nëse jetoni brenda apo jashtë SHBA.

Kompania ka publikuar 0 punë në total, ku 0 prej tyre janë ende aktive.
Është shikuar 961 herë