EU BLUE CARD

Uebfaqja www.ec.europa.eu
Emaili [email protected]
Adresa Europe
Rrjetet

I ngjashëm me Green Card në SHBA, EU BLUE CARD ofron mundësinë që të punoni në vendet e BE. Regjistrohuni në rrjetin tonë që të fitoni mundësinë për të aplikuar për këtë program.

“Migrimi i fuqisë punëtore në Europë forcon konkurrueshmërinë tonë dhe rrit normën e rritjes ekonomike. Ajo gjithashtu ndikon në zgjidhjen e problemeve demografike siç është plakja e popullsisë.”

Kompania ka publikuar 0 punë në total, ku 0 prej tyre janë ende aktive.
Është shikuar 985 herë