AU-PAIR

Uebfaqja www.punsohu.eu
Emaili [email protected]
Adresa Europe
Rrjetet

U-Pair iu mundëson t’a realizoni ëndrrën tuaj për të jetuar në Europë

Programi i shkëmbimit kulturor AU-Pair iu ofron juve t’a shijoni kulturën perëndimore dhe t’a realizoni ëndrrën tuaj për të jetuar në Europë.

Me plot entuziazëm ju ftojmë të aplikoni për programin tonë më të ri i cili
është duke u përhapur më një dinamikë marramendëse në mbarë globin.
Programi i shkëmbimit kulturor AU-Pair iu ofron juve t’a shijoni kulturën perëndimore
dhe t’a realizoni ëndrrën tuaj për të jetuar jashtë vendit.

Në iu ftojmë të ngriteni dhe të mos zhyteni në mendime negative. Luftoni për veten tuaj!
Shfrytëzoni mundësitë dhe resurset tona për t’a përmirësuar standardin dhe jetën tuaj.
Ne jemi të hapur ndaj jush me shërbime, konsulta, pranojmë vërejtjet:
poashtu edhe kritikat tuaja për neve kanë shumë rëndësi.
Në ekzistojmë për t’iu shërbyer juve andaj aplikoni,
na shkruani dhe na mundësoni që t’iu shërbejmë sa më mirë! Stafi është mjaft entuziast për t’iu shërbyer me efikasitet përtej pritshmërisë suaj.

Kontakto:

049 144 888
049 714 888
049 705 888

 

Kompania ka publikuar 0 punë në total, ku 0 prej tyre janë ende aktive.
Është shikuar 860 herë